Έκδοση 4.1.0
- Διαγράψτε τον οργανισμό σας (ως κάτοχοι) ή τον προσωπικό σας λογαριασμό από την εφαρμογή για κινητά.
- Δικαιώματα ρόλων: κάθε ενότητα ρυθμίσεων διαθέτει πλέον ξεχωριστά δικαιώματα ανάγνωσης, δημιουργίας, επεξεργασίας και διαγραφής.
- Ρυθμίσεις χρηστών: δυνατότητα επεξεργασίας εκκρεμών προσκλήσεων και επαναποστολής πρόσκλησης.
- Οι προσκεκλημένοι χρήστες συνδέονται αυτόματα μετά την αποδοχή της πρόσκλησης και έχουν ενεργοποιημένη την πρόσβαση API από προεπιλογή.
- Εφαρμογή για κινητά: οι προβολές λίστας εμφανίζουν μόνο τις δικές σας προβολές και οι εγγραφές δεν εμφανίζονται πλέον ως κενές κάρτες.
- Εφαρμογή για κινητά: διορθώθηκε το ζήτημα με την εγγραφή και τη σύνδεση πριν από την επαλήθευση του email.
- Ασφάλεια: οι αλλαγές στις ρυθμίσεις ελέγχονται πλέον με βάση τα δικαιώματα ρόλου του χρήστη.